Menu
0 Comments

Suzuki Vitara u specijalnom „izdanju“

Širokoj lepezi različitih verzija i kod nas vrlo popularnog modela Suzuki Vitara, uvoznik, prodavac i serviser, beogradski Euro Sumar, priključio je i bogato opremljenu varijantu SE – Special Edition. Suzuki je za ovaj model blago restilizovao Elegance paket opreme, pa, uz malu razliku u ceni – uz doplatu od 210 evra – kupac dobija naslon za ruku na vozačevom sedištu, sedišta obložena sa dve vrste kože, nove detalje u unutrašnjosti (lajsnu centralne konzole, krugove oko ventilacionih otvora, ležište ručice menjača u bakarnoj boji), prednju hromiranu masku sa modela VITARA S, nove aluminijumske naplatke i led svetlosne grupe.

Vitara SE, sa poznatim benzinskim motorom 1.6 i opcijama pogona 2WD i 4WD je odmah spremna za isporuku, ali je lager ovako opremljenih automobila ograničen. Cena ovakvog, kompletno „konfigurisanog“ automobila iznosi 16.650 evra (sa svim dažbinama, u dinarskoj protivvrednosti) uključujući i metalik boju, dok u SO COLOR verziji košta 17.050 evra.

Euro Sumar podseća da je Suzuki Vitara četvrte generacije, od uvođenja na tržište 2015. do danas, na 37 evropskih tržišta proglašena automobilom godine u svom segmentu, a i dalje čvrsto drži poziciju jednog od najpopularnijih modela u klasi gradskih (kompaktnih) krosovera.

 

Za detaljnije informacije, molimo kontaktirajte:

Euro Sumar
E mail: eusumar@eunet.rs

Tel. 011/ 2889 554

Oznake: , , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *