Menu
0 Comments

TAG Heuer i Aston Martin, novo partnerstvo u svetu automobilizma

 

Vest o saradnji dva velika imena iz sveta luksuznog časovničarstva i prestižnih automobila, stiže nam sa Sajma automobila u Ženevi. Aston Martin, simbol britanskog luksuza, klasike i elegancije odabrao je TAG Heuer za Zvanični Sat svog trkačkog tima-Aston Martin Racing.

Švajcarski proizvođač satova vraća se u svet Svetskog Endurance Šampionata. Posetiocima sajma u Ženevi zajedno su predstavili i novi Aston Martin Vantage GTE predstavljajući TAG Heuer boje. Ovaj automobil učestvovaće u narednoj trci 24 Hours of Le Mans.

“Aston Martin praktično deli TAG Heuer DNK – luksuz, kvalitet, lepotu, inovaciju, istoriju, emocije i performanse. Veoma smo uzbuđeni što ćemo sarađivati sa tako prestižnim brendom sa kojim delimo istu strast prema automobilima”, saopštio je Žan Klod Biver, generalni direktor kompanije TAG Heuer.

Sa prestižnim automobilima, ali i trkačkim modelima među najmoćnijim na svetu, Aston Martin od 1913. godine uveličava tradiciju kvaliteta i inovativnosti u svojoj fabrici u u Engleskoj. U ovoj laboratorijisa vizionarskim idejama i radionicama, brend prepoznatljiv svima po svom krilatom grbu, kreirao je neke od najluksuznijih automobila DB serije.

Budući da je Aston Martin i Zvanični Sponzor tima Formula 1 Red Bull Racing, kome je TAG Heuer takođe Zvanični Sat, partnerstvo okuplja tri velika brenda u svetu automobilizma.

TAG Heuer će takođe biti Zvanični Sat superhibridnog električnog Valkyrie modela, trkačkog automobila razvijenog u partnertsvu sa Red Bull Racing naprednim tehnologijama. Kreirano je samo 175 modela, od kojih će samo 150 biti namenjeno drumskom saobraćaju. Ovo je model opisan kao kao najbrži i najnapredniji Aston Martin do sada.

Dinamičnost, avangarda i mnogobrojni noviteti-to je ono što nas čeka kao posledica ovog sporazuma.

Vidimo se 16.juna kada partnerstvo dva brenda otpočinje trkom 24 Hours of Le Mans!

Pogledajte video

https://www.youtube.com/watch?time_continue=36&v=fnlYP-qfxKw

 

TAG Heuer PR

Oznake: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *