Menu
0 Comments

BMW na Sajmu automobila

 

BMW Srbija je izložio veliki broj svojih modela u “premijum” hali 3 beogradskog sajma. Posetioci BMW štanda očekuju prvi ikada, BMW X2, “trendseter” koji je svoju premijeru imao početkom meseca, ali i modeli koji su u Beograd stigli pravo iz Ženeve i koje publika u Srbiji do sada nije imala prilike da vidi.

To su novi BMW i8 Roadster, najuspešniji plug-in hibrid na svetu.koji karakterišu “gullving” vrata, okvir vetrobranskog stakla izrađen od ugljeničnih vlakana (CFRP) i električni meki krov,

i BMW M5, koji je pogonjen motorom od 600 konjskih snaga i ima ubrzanje od samo 3.4s. Po prvi put u jednom M modelu, snaga se prenosi na sve točkove putem M xDrive sistema i automatskog menjača sa 8 brzina.

Na Sajmu su predstavljeni restilizovani modeli BMW Serije 1 i 3, kao i restilizovani model potpuno električnog BMW i3 u Melbourne Red boji.

Posetioce očekuju posebne ponude za modele BMW X4 i BMW X5 sa uštedom i do 18.000€.  U saradnji sa BMW Finance Services, pripremljeni su i posebni uslovi finansiranja i kamate tokom trajanja Sajma.

 

BMW Srbija PR

Oznake: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *