Menu
0 Comments

Grupa Renault na sajmu automobila u Ženevi 2019

 

Renault i Dacia jedva čekaju susret sa vama kako bi vam predstavili svoje nove proizvode:

Novi Renault Clio

Model Clio je sa 15 miliona prodatih primeraka postao simbol Renaulta, a sada je došao trenutak za predstavljanje njegove pete generacije. Od prvog predstavljanja 1990. Clio je postao najprodavaniji automobil grupe Renault u svetu. Najčešće je nosio titulu omiljenog automobila Francuza, a na tronu B segmenta u Evropi nalazi se od 2013.

2019 - Renault Nouvelle CLIO

Novi Clio dizajniran je uzimajući u obzir dvojno načelo „evolucije i revolucije” i potpuno menja pravila: spoljašnji dizajn postao je zreliji, dok je dizajn unutrašnjosti potpuno izmenjen. Isklesanije linije i odvažniji prednji kraj čine novi Clio dinamičnijim i savremenijim. Revolucija je, pak, očigledna u unutrašnjosti. Sasvim redizajnirana unutrašnjost nadahnuta je višom klasom, kako u smislu utiska kvaliteta, tako i u smislu dostupnih tehnologija.

2019 - Nouvelle Renault CLIO

Novi Clio će biti prvi model Grupe koji će ponuditi E-Tech hibridni motor zasnovan na tehnologiji koju je razvio Renault. Zahvaljujući sveobuhvatnom i inovativnom nizu sistema za pomoć u vožnji, biće predvodnik u uvođenju sistema za pomoć u vožnji koji dovode autonomnu vožnje u jedan gradski automobil.

Novi Renault Twingo

Prefinjeniji, ali i dalje zabavan i okretan, novi Twingo modernizuje se i menja izgled! Nudi nove mogućnosti za personalizaciju spoljašnjeg dela i unutrašnjosti vozila. Dolazi i sa najnovijim inovacijama u povezivanju zahvaljujući novom sistemu Renault EASY CONNECT.

2019 - Nouvelle Renault TWINGO

Dacia predstavlja novu ograničenu seriju Techroad

Dacia će nakon rekordne 2018. predstaviti ograničenu seriju Techroad. Ograničeno izdanje modela Duster i Logan kao i modela iz porodice Stepway (Sandero, Logan MCV, Lodgy i Dokker) u novim bojama: crvenoj Fusion i sivoj Highland.

Posetite paviljon 4 i upoznajte ih!

 

Renault Srbija

 

Oznake: , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *