Menu
0 Comments

HARLEY-DAVIDSON® i JEEP® obnovili su partnerstvo za 2018. godinu i planiraju još više uspeha

 

Brendovi Harley-Davidson® i Jeep® obnovili su i ojačali svoje evropsko partnerstvo petu godinu za redom.Prema tom sporazumu, brend Jeep ostaje ključni partner i  zvanični sponzor velikih Harley-Davidson događaja i relija širom Evrope, Bliskog istoka i Afrike.

Nema brendova koji mogu da se pohvale legendarnim statusom kakav imaju Harley-Davidson i Jeep. Oba brenda imaju dugačku istoriju ispričanu na svetskoj pozornici. Danas, oba brenda proizvode vozila koja predstavljaju oličenje slobode i avanturističkog duha. Nastavljajući na krilima uspeha izgrađenim tokom protekle četiri godine, Jeep će imati veće prisustvo na tri velika evropska Harley-Davidson događaja – Evropski festival (Euro Festival) u Sen Tropeu u Francuskoj (od 7. do 10. juna), proslavu 115 godina proizvodnje motocikala Harley-Davidson u Pragu u Češkoj (od 5. do 8. jula) i Evropsku nedelju motociklizma (European Bike Week™) na jezeru Faak u Austriji (od 4. do 9. septembra).

Jeep će takođe prisustvovati i drugim Harley-Davidson događajima tokom godine, uključujući Afričku nedelju motociklizma (Africa Bike Week™) u Južnoj Africi (od 26. do 29. aprila), Reli Toskane u Italiji (od 25. do 27. maja) i događaj Grmljavina kroz doline (Thunder in the Glens) u Avimoru u Škotskoj (od 24. do 27. avgusta). Uz to, Jeep će predstaviti svoja vozila na lokalnim događajima širom regiona EMEA.

Posetioci događaja imaće priliku da se lično upoznaju – i isprobaju u vožnji – čitavu gamu brenda Jeep. Specijalni gost na svakom od velikih događaja biće jedan od novih proizvoda koji će unaprediti gamu brenda Jeep, uključujući i potpuno novi Wrangler. Svi modeli biće dostupni za uzbudljivu vožnju kako na putu, tako i ta terensku vožnju.

Ovlašćeni distributeri vozila Jeep takođe će biti prisutni u velikom broju kako bi odgovorili na sva pitanja zainteresovanih, biće postavljena terasa za „opuštanje“, posetioci će moći da pruže sebi iskustvo „preletanja“ uz pomoć sajle, a biće postavljen i Mopar® izložbeni prostor u okviru kog će javnost moći da se divi najnovijim modelima brenda Jeep. Tu će biti i legendarni Wrangler, opremljen Mopar® originalnim dodacima, napravljenim da pojačaju utisak koji pruža izgled ovog modela, njegovu funkcionalnost i performanse u terenskoj vožnji. Ovde će posetioci takođe moći da dobiju više informacija o proizvodima i uslugama Mopar®, kao i o nebrojenim mogućnostima za prilagođavanje njihovih Jeep vozila korisniku.

Posetioci će takođe moći da kupe zvaničnu Jeep brendiranu robu, dok će članovi H.O.G.-a takođe moći da iskoriste ograničenu ponudu za povlašćenu stopu otplate pri kupovini novih vozila brenda Jeep. Svi događaji biće upotpunjeni pojačanim prisustvom brenda Jeep u digitalnim i štampanim medijima, kao i na društvenim mrežama svih Harley-Davidson kanala.

Ova sada još jača veza izgrađena je na suštinskim vrednostima koje dva brenda dele: slobodi, avanturizmu i strasti koju osećaju prema otvorenim putevima i svim iskustvima koja oni donose. Oba brenda proizvode vozila koja predstavljaju oličenje slobode i avanturističkog duha i omogućavaju kupcima da prožive svoju individualnost na moćan i osoben način. Vlasnici vozila ova dva brenda takođe dele jednu posebnu osobinu – osećaj pripadnosti koji se često prenese na njihova personalizovana vozila koja odražavaju kreativnost i ličnost vlasnika. Kako bi se još više naglasila umešnost oba brenda u pogledu davanja lične note vozilima, pokrenuto je posebno takmičenje CUSTOM COUSINS koje će biti prisutno i na društvenim platformama J.O.G.-a i H.O.G.-a. Ovo takmičenje će obuhvatiti dve zajednice u glasanje za najbolje personalizovani Wrangler.

Tri „najbolja od najboljih“ personalizovana modela Wrangler biće proglašeni za pobednike takmičenja, a vlasnici će biti nagrađeni zajedno sa svojim vozilima putem na proslavu 115 godina brenda Harley-Davidson u Pragu, kako bi učestvovali u izložbenim aktivnostima na licu mesta. Biće proglašeno i 10 pobednika među članovima H.O.G.-a koji su učestvovali u takmičenju i oni će biti nagrađeni kartama za najvažniji godišnji događaj Jeep® kluba vlasnika (Jeep® Owners Group) –Jeep  Camp – koji će se održati na Red Bull stazi u Austriji od 13. do 15. jula.

 

FCA Srbija PR

Oznake: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *