Iz Dacie dolaze Novi Sandero Stepway i Logan: Neophodni i moderni

 

Dacia predstavlja treću generaciju modela Novi Sandero Stepway i Logan, potpuno novog dizajna (Novi Sandero neće biti dostupan na domaćem tržištu). Ove modernije verzije verno prenose duh svojih prethodnika. Uz uvek nenadmašnu cenu i kompaktne spoljašnje dimenzije, novi modeli nude savremeniju, bogatiju opremu i više svestranosti, zadržavajući pritom svoje osnovne vrednosti, a to su jednostavnost i pouzdanost.

Danas se više nego ikada ponuda vozila Dacia savršeno podudara sa očekivanjima kupaca kojih je sve više i čije se mišljenje sve više uzima u obzir. U njihovom svakodnevnom životu kao i u njihovoj potrošnji svaka radnja danas poprima novo značenje i nove vremenske odrednice: „izolovani čin” sada je zamenjen dugoročnim „pristupom”. Posebno mesto u ovom novom sistemu zauzima automobil: radi se o kupovini na duži rok, a odabir vozila je dobro promišljen i simboličan. Zašto uvek ciljati na nešto više, kada naši kupci žele samo nešto bolje i po pravednoj ceni?!

Počevši od jednog modela koji se proširio u kompletnu i raznoliku paletu modela, Dacia već 15 godina sprovodi transformaciju automobila. Sandero je postao kultni model i bestseler a od 2017. godine je i najprodavanije lično vozilo privatnim kupcima u Evropi.

Tokom 15 godina marka Dacia se u automobilskoj industriji nametnula kao predvodnik pokreta. Radi se o vrhunskoj marki koja stvara osećaj povezanosti. To je marka čija ponuda danas poprima još jednu dodatnu dimenziju sa 2 nova modela koja su modernizovana, ali ipak fokusirana na ono što je našim kupcima važno.


Savremene i dinamične linije

S povišenim podvozjem Sandero Stepway postaje svestrani pustolov Dacijine palete modela. Upečatljiv dizajn spoljašnjeg dela ovog vozila poziva na beg i avanturu. Novi Sandero Stepway dodatno naglašava imidž i obeležja crossover vozila. Na prednjem delu odmah u oko upada prepoznatljiv, rebrasti i obliji poklopac motora, hromirani logotip Stepway na prednjoj maski i istaknuta krilca iznad svetala za maglu.

Silueta Novog Logana je fluidnija i dinamičnija, blago izdužena, a ovaj model je potpuno redizajniran. Fluidna krovna linija, radio-antena postavljena na kraju krova i blago smanjenje bočnih staklenih površina su doprineli da se dobije mnogo elegantnija silueta. Svetlosni potpis u obliku slova Y, točkovi u ravnini karoserije i kvalitativniji dizajn određenih elemenata poput kvaka na vratima su atributi Novog Logana.


Jedinstven svetlosni potpis

Prednja i zadnja svetla premijerno otkrivaju novi svetlosni potpis marke Dacia u obliku slova Y. Upravo zahvaljujući ovakvim svetlima ova treća generacija odiše snažnim identitetom. I napred i pozadi vodoravna linija povezuje dva svetla i ulazi u njihove okvire čime se vozila vizuealno proširuju.

Ovo je nova generacija klasika koji nude uvek isto obećanje: više pametnih rešenja, dostupnost većem broju ljudi i zadržavanje karakterističnih obeležja marke Dacia.


Priključite nam se 29. septembra 2020. da biste saznali sve o vozilima Novi Sandero i Novi Sandero Stepway.

 

Dacia Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *