Menu
0 Comments

Jedan grandiozan događaj u Ženevi koji pretpremijerno predstavlja Alfa Romeo, Fiat i Jeep®

 

FCA Grupacija je izabrala prestižnu scenu u Ženevi kako bi predstavila tri veoma važne svetske pretpremijere za brendove  Alfa Romeo, Fiat i Jeep®,  u jednom,  velikom događaju. Ovo trostruko otkriće  će se predstaviti u  Agori,  simboličnom prostoru idealnom za raskršće puteva koji su oko FCA štanda na sajmu automobila.

Ovaj novi prostor je stvoren iz ideje podele i učestvovanja, kao što je to bio glavni trg u antičkoj Grčkoj pod imenom  polis,  samo srce svake aktivnosti , gde je sloboda mišljenja bila deo svakodnevnog života.

Na isti način nova Agorà  postavka u Ženevi danas je simbolična lokacija odabrana od strane FCA Grupacije kako bi se izrazila vizija mobilnosti u bliskoj bufućnosti, uz podršku jedinstvenog, ljudskog i tehnološkog nasleđa.

Suštinski otvoren prostor biće okružen podignutim komfornim štandom koji obezbeđuje posetiocima privilegovani pogled na pretrpemijere FCA brendova. Štaviše, verni ideji da je prostor mesto koje treba iskusiti i podeliti sa ostalima, FCA Grupacija će svim obezbediti uživo, virtualni pristup  Agori  tokom prezentacije internacionalnim medijima: počev od 10.45 časova na veb stranici  link.

 

FCA Srbija

Oznake: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *