Menu
0 Comments

Jedinstvenom formulom OMV MaxxMotion goriva do čistog i efikasnog motora

 

OMV MaxxMotion goriva uz jedinstvenu formulu aditiva omogućavaju dostizanje punog potencijala motora automobila. Specijalna formulacija goriva, posebno osmišljena za OMV MaxxMotion goriva, čini sagorevanje efikasnijim, dok savremen paket aditiva pomaže uklanjanju naslaga i sprečava nastanak novih, zbog čega motori u vozilima najnovije generacije rade bolje i duže.*

Ovaj efekat je trenutan i postaje aktivan već sa prvim sipanjem premijum goriva, ali je važno naglasiti da zbog posebnih aditiva i specijalnih molekula u formulaciji za čišćenje unutrašnjosti motora, OMV MaxxMotion goriva pružaju sveobuhvatne performanse naročito kroz kontinuiranu upotrebu.

„OMV savetuje svojim potrošačima da za najbolje rezultate u vožnji dosledno koriste OMV MaxxMotion goriva, jer je motoru automobila potrebna stalna i kvalitetna nega, kako na svakodnevnim, tako i na dužim putovanjima“, objasnio je direktor maloprodaje u OMV Srbija Nikola Bozalo.

Podsećajući korisnike na brojne prednosti ovog goriva, Bozalo je dodao: „Benzin OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše ocene kvaliteta zadovoljavajući uslove Svetske povelje o gorivu kategorije 5**. Ispunjenje ocena vrhunskog kvaliteta automobilske industrije ističe vodeću ulogu OMV na polju istraživanja tehnologije goriva i njenom razvoju.“

Posebne vrste aditiva u OMV MaxxMotion gorivima sprečaju koroziju unutar motora, što značajno produžava njegov životni vek.

Naš proslavljeni automobilski as Miloš Pavlović takođe naglašava da u Srbiji uvek bira OMV MaxxMotion goriva koja obezbeđuju punu kontrolu rada motora u svakoj situaciji zahvaljujući svojim izvanrednim odlikama. Vrhunskim kvalitetom svojih goriva, OMV je potvrdio i dugogodišnju saradnju sa nemačkim premium brendom Audi.

*Prednosti variraju u zavisnosti od vozila, načina vožnje i tehničkog stanja motora i odnose se na poređenje sa gorivima, koja ispunjavaju minimalne lokalne standarde (SRPS EN 228 kada je reč o benzinu i SRPS EN 590 kada je reč o dizelu).

** OMV MaxxMotion Super 100plus ispunjava najviše propise (kategorije 5) u skladu sa Svetskom poveljom o gorivu WWFC – Worldwide fuel charter.

 

OMV Srbija

Oznake: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *