Menu
0 Comments

MINI osvojio titulu čitalaca auto magazina “Auto, motor und sport”

 

Godina MINI jubileja počela je lepom titulom. MINI se ove godine našao među pobednicima takmičenja “Najbolji automobili 2019”. Pobeda u glasanju čitalaca auto magazina “Auto, motor und sport” još jednom pokazuje visok nivo popularnosti koji MINI uživa u segmentu malih automobila u 60. godini postojanja svog brenda. Zabavna vožnja, pametna upotreba prostora i individualni stil glavne su odlike ovog automobila, a aktuelna generacija pokazuje upravo ove autentične vrednosti poznate širom sveta još od klasičnog MINI-ja u njihovom najsavremenijem obliku.

Glasanje čitalaca vodećeg nemačkog automobilskog magazina “Auto, motor und sport” jedno je od najstarijih javnih glasanja u automobilskom sektoru, a ove godine održano je 43. put. Od ukupno 385 modela, učesnici su glasali za svoje favorite u jedanaest klasa vozila. MINI je osvojio titulu u kategoriji uvoznih automobila svoje klase. Osvojivši 30,1% glasova, britanski model osigurao je jasnu prednost u klasi. Zapravo, uspeo je čak i da poboljša odlične rezultate koje je MINI postigao prethodnih godina. Još od ponovnog lansiranja brenda 2001. godine, MINI je redovno prisutan među pobednicima u istraživanjima magazina “Auto, motor und sport”.

Uspeh MINI-ja u najnovijem glasanju potvrđuje još veću privlačnost brenda zahvaljujući najnovijim verzijama modela MINI sa troja vrata, MINI sa petora vrata i MINI Cabrio, koji prenose svoj jedinstveni stil pomoću precizno modifikovanog dizajna, novih LED prednjih svetala, LED zadnjeg svetla sa Union Jack obeležjima, zatim svojim prefinjenim enterijerom i novim opcijama za personalizovanje. MINI je ove godine, takođe, predstavio i model posebnog dizajna koji obeležava 60. godišnjicu brenda. MINI edicija “60 years” naglašava njegovo britansko poreklo i karakter trkačkog automobila pomoću ekskluzivnih dizajnerskih karakteristika. Edicija “MINI 60 years” dostupna je za poručivanje u ovlašćenim MINI prodajnim salonima od marta 2019.

Saznajte više: www.mini.rs

Oznake: , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *