Menu
0 Comments

Nagrada za Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe proglašen je za najbolji porodični automobil u 2014. godini. Ovu prestižnu nagradu dodelio je poznati automobilski web sajt cars.com na osnovu više kriterijuma, između ostalog i nagrada koje je Santa Fe osvojio u toku prethodne godine. Na spisku su: “Top Safety Pick 2013” [IIHS], “Carbuyer Car of the Year 2014” [Carbuyer, UK], “Best SUV over A$40,000” [ABC], “Euro NCAP’s Best in Class Cars of 2012” [Euro NCAP], “2013 Best Compact CUV” [NWAPA].

 

santafe_sport
Urednici sajta cars.com napisali su: “Sa mnogo high-tech i luksuzne opreme po veoma konkurentnoj ceni, bilo bi teško da jedna štedljiva porodica koja zna da ceni tehnološki napredak zaobiđe Hyundai Santa Fe.” Posebno su pohvalili veliki panoramski stakleni krov koji, prema njihovim rečima, izaziva posebno zadovoljstvo kod putnika koji se voze na zadnjoj klupi bez obzira da li su pitanju deca ili odrasli.

santafe_sport_interior1

santafe_sport_interior3

Cars.com je nedavno proglašen za “Najbolje iskustvo za korisnika” od strane vodeće svetske kompanije za istraživanje upotrebe Interneta Keinote Sistems. Cars.com je online destinacija za kupce automobila koja nudi informacije koje dolaze i od potrošača i od stručnjaka, kako bi pomogle kupcima da formiraju mišljenje o tome šta da kupe i koliko da plate za automobil.

santafe_sport_interior2

Hyundai PR

 

Hyundai Santa Fe smo premijerno videli na 51. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, u martu prošle godine. Očekujemo da bude izložen i ove godine, a do tada ovaj model možete pogledati u salonima uvoznika i ovlašćenih distributera ovog proizvođača u Srbiji, čiji spisak možete pogledati ovde.

Cena ovog modela u Srbiji kreće od 30.990€ uz 5 godina garancije bez ograničenja kilometraže.

Oznake: , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *