Menu
0 Comments

Novi Citroën Berlingo – legendarni model sa modernom i potvrđenom ličnošću

 

Citroën, koji je osmislio siluetu sa integrisanim teretnim prostorom, nastavlja svoju priču sa najmodernijim furgonom do sada. Novi Berlingo Van nudi jedinstveni oblik i robusni stil svim poslovnim korisnicima. On ima drugačiji oblik zbog vetrobrana pomerenog unapred i zbog povišenog i kraćeg prednjeg bloka. Unutrašnjost, koja je osmišljena za poslovne korisnike, spaja robusnost i praktičnost, sa instrument tablom, kao u avionu, u koju su ugrađene mnogobrojne korisne tehnologije.

Base de donnée : Astuce Productions<br /> Post-production : Astuce Productions

Kao idealni partner poslovnim korisnicima, novi Citroën Berlingo Van koristi svoje jake tačke i pruža rešenje prilagođeno svakom poslu. Igra na kartu «po meri» i dolazi u dve veličine : M i XL od 4,40m i 4,75m. Takođe, ispunjava očekivanja kupaca nudeći im dve posebne verzije «Worker» i «Driver» koje se razlikuju po svojoj filozofiji i upotrebi. Polivalentnost i modularnost su izražene kroz: Extenso® kabinu sa 3 mesta i kroz produženu kabinu koja može da se prilagodi kako bi prevozila do 5 putnika u dva reda sedišta.

Novi Citroen Berlingo Van nudi tako osmišljen dizajn da olakšava svakodnevnu vožnju uz izuzetan pristup zadnjem delu kroz dvokrilna vrata prtljažnika ili klizna bočna vrata. Tu su i brojne korisne pregrade, a krasi ga nosivost do 1000 kg uz 2 europalete koje mogu direktno da se utovare.

Copyright William CROZES @ Continental Productions

Poseduje redak nivo tehnologija u segmentu, sa 20 ugrađenih sistema za pomoć u vožnji koji olakšavaju život, poput indikatora preopterećenja vozila i sistema Surround Rear Vision (jedinstvena kamera iza tovarnog prostora), električne parkirne kočnice, prilagodljivog regulatora brzine sa funkcijom Stop, aktivnog sigurnosnog kočenja i 4 tehnologije za povezivanje, među kojima su i Citroën Connect Nav i bežično punjenje smartphone-a.

Odvažan i potvrđeni karakter, dinamična silueta, dizajn štitnika Airbump® i detalja u boji izdvajaju kombinovano vozilo novi Berlingo Business. Savršeni pomoćnik u poslu može da poveze 5 putnika i ima nosivost do 770 kg. Izrađuje se u dve dužine M i XL kako bi mogao da zadovolji sve vaše potrebe.Da zaštiti putnike i robu novi Berlingo Business poseduje rešetkastu pregradu iza zadnjih sedišta. Kupovinom novog Berlinga Business sva pravna lica ostvaruju mogućnost povraćaja PDV-a.

Novi Citroën Berlingo Business stavlja savremene sisteme na stranu kupaca. On ima 19 sigurnosnih tehnologija i pomoći u vožnji, kao i 4 tehnologije za konektivnost, među kojima je i bežično punjenje za smartphone ili Mirror Screen.

Novi Citroën Berlingo Business pruža dinamično ponašanje na putu zahvaljujući spoju nove platforme i poslednje generacije motora efikasnog po pitanju potrošnje goriva i emisije CO2.

Pokreće ga dizel motor poslednje generacije BlueHDi  koji je prilagođen svim vrstama vožnje, i u gradu i na otvorenom putu. Novi motor BlueHDi nudi vrhunske performanse, a, istovremeno, poštuje životnu sredinu s obzirom da je klasifikovan u najviši evropski standard emisije Euro 6.2.

U zadnjem delu novog Citroën Berlinga Business, svi putnici uživaju u istoj udobnosti, na kom god da su mestu, zahvaljujući nezavisnim sedištima iste širine. Ova tri sedišta nude i veliki prostor za kolena, i sa M i XL veličinom. Svako od ova 3 sedišta može da se preklopi u pod, a opremljena su Isofix pričvršćivačima.

Copyright William Crozes @ Continental Productions

U Evropi, Berlingo je lider i najprodavaniji model u klasi višenamenskih vozila i ostao je među top tri u segmentu lakih dostavnih vozila. Od njegovih početaka, 1996. godine, do danas, proizvedeno je više od 3,3 miliona vozila. Nova, treća generacija Berlinga, koja je upravo stigla u Srbiju, nedavno se okitila nagradom AutoBest 2019 od strane 31 evropskog novinara na osnovu 13 kriterijuma, među kojima su i odnos kvalitet-cena, dizajn, udobnost, tehnologije, kao i kvalitet servisnih usluga i dostupnost rezervnih delova.

 

Citroën Srbija

Oznake: ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *