Menu
0 Comments

Novi SEAT Leon rođen pod suncem

 

Kompanija Porsche Srbija i Crna Gora predstavila je novi SEAT Leon i time zvanično započela prodaju ovog modela na tržištu Srbije. Dizajn četvrte generacije modela Leon je inspirisan svetlošću Barselone i kao rezultat toga novi SEAT Leon ima značajno izražene linije koje uz sportski karakter donose više emocija.

Prednja svetla u FULL LED tehnologiji i zadnja “coast to coast“ svetla savršeno upotpunjuju izgled novog Leona. Istaknute linije inovativnog dizajna su doprinele su smanjenju otpora vazduha od čak 8% u odnosu na prethodni model. Povećane dimenzije modela sa 5 vrata i Sportstourera (86 mm i 93 mm) omogućavaju veći prostor na zadnjim sedištima i nude još veći kapacitet prtljažnika za Sportstourer.

Novi multimedijalni uređaj sa ekranom od 10 inča kojim može da se upravlja glasom i pokretima lako se povezuje sa pametnim telefonima i može da se koristi za kontrolu svih funkcija komfora u automobilu. SEAT CONNECT aplikacija omogućava napredno povezivanje, praćenje i rukovanje u kombibaciji sa pametnim telefonom uz korišćenje i glasovnih komandi. U standard je i FULL Link funkcija za praćenje svih informacija o vozilu. FULL LED spoljna i unutrašnja svetla su u standardu. Prilagodljivi ekran virtualnog kokpita može da prikazuje navigacionu mapu, sisteme asistencija, omiljenu muziku, sve ono što čini vožnju udobnijom, zanimljivijom i lakšom.

Novi Leon na srpsko tržište dolazi u varijantama benzinskih motora snage od 90 KS do 150 KS, dizel motorima snage od 115 KS do 150 KS, kao i u hibridnoj varijanti snage 150 KS. Promotivna početna cena za osnovni model novog Leona je od 15.990 EUR. SEAT sa novim Leonom očekuje nastavak uspešnog poslovanja koje je doprinelo tome da u poslednje tri godine bude najbrže rastući automobilski brend u Evropi.

Novi SEAT Leon se proizvodi u fabrici u Martorellu, mestu pored Barselone gde se takođe proizvode modeli Arona, Ibiza kao i model Audi A1. Više informacija možete da vidite na sajtu https://www.seat.rs/ ili kod ovlašćenih SEAT dilera.

 

SEAT Srbija

Oznake: , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *