Menu
0 Comments

Posetom renoviranoj OMV benzinskoj stanici u Zrenjaninu potrošači štede na gorivu

 

U okviru renoviranja svoje prodajne mreže u Srbiji, kompanija OMV je otvorila osveženu benzinsku stanicu Zrenjanin 2, sa ciljem da svojim potrošačima ponudi još prijatniju kupovinu i boravak. Povodom otvaranja ove renovirane stanice, OMV svim kupcima omogućuje popust od 5 dinara po litru za sve vrste goriva u periodu od 8. do 14. oktobra 2019.

Na autoputevima i magistralnim drumovima širom Srbije OMV benzinske stanice su proverena i omiljena mesta za odmor, jer osim kvalitetnog goriva, nude široku paletu proizvoda i usluga u prijatnom okruženju.

Već godinama omiljeni ambijent OMV stanica zasnovan je na bogatoj i raznovrsnoj ponudi hrane i pića u VIVA restoranima i prodavnicama koja se kontinuirano unapređuje i proširuje. U VIVA ponudi su i ledene kafe u dva ukusa Cappuccino i Cafe Latte koje su pogodne za upotrebu na putu jer su pakovane u flašice.

SABAC 02.07.2019. OMV pumpa, kuvanje kafe. RAS foto Mitar Mitrovic

Pored obavezne kvalitetne italijanske VIVA kafe, kao zaštitnog znaka OMV-a, na meniju su ukusni i uvek sveži sendviči u proširenom asortimanu, uz niz drugih specijaliteta. Od nedavno u ponudi se nalaze i dva sendviča po recepturi popularnog srpskog kuvara Nenada Gladića – Lepog Brke.

Kao lider u postavljanju standarda na tržištu prodaje naftnih derivata u Srbiji, posebno kada je reč o uslugama i proizvodima najvišeg kvaliteta, OMV posetiocima svojih benzinskih stanica obezbeđuje i niz dodatnih usluga kao što su menjačnice, prodaja TAG uređaja i ulaznica za razne događaje, čime im štedi novac i dragoceno vreme.

 

OMV Srbija

Oznake: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *