Prve skice poptuno novog modela ŠKODA OCTAVIA RS iV

 

Dvadeset godina nakon predstavljanja prve OCTAVIA RS, ŠKODA OCTAVIA RS iV spremna je da otvori sledeće poglavlje nečega što je već od samog početka gradilo put ka uspehu. OCTAVIA RS je izuzetno popularna u okviru serijskih modela: na najvećim evropskim tržištima – Nemačkoj, Velikoj Britaniji i Švajcarskoj, svaka peta isporučena OCTAVIA je u verziji RS. Klijenti cene kombinaciju prostranosti enterijera, raznovrsnost i sportske performanse. Sa dodatnim plug-in hibridnim pogonom ostvaruje izlaznu snagu od 180 kW (245 PS), potpuno nova OCTAVIA RS iV odlikuje se izuzetnom ekonomičnošću i niskom emisijom CO2, što je čini potpuno održivom.

Skice dizajna modela OCTAVIA RS iV otkrivaju coupé stil, kao i dinamičnost COMBI verzije. Najupadljiviji elementi dizajna su crna rešetka hladnjaka i sportski prednji branik sa otvorima za vazduh i naglašenim crnim detaljima.

Velike aluminijumske felne, difuzori na prednjoj i zadnjoj strani i spojleri na prtljažnim vratima kod limuzina verzije i zadnjoj ivici krova kod COMBI verzije,
naglašavaju dinamičnost modela OCTAVIA RS iV.

 

Škoda Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *