Menu
0 Comments

Renault je za svoje kupce pripremio relaksiranu letnju ponudu

 

Renault uvek misli na svoje kupce, pa je tako ovog puta pripremio fantastičnu relaksiranu letnju ponudu koja podrazumeva:

  • Bonus za kupovinu vozila sa lagera u iznosu do 500€
  • Letnji bonus u iznosu do 500€ u zavisnosti od modela i 5 godina garancije
  • Bonus do 500€, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“
  • I prve dve plaćene rate, za sve kupce koji se odluče za kupovinu vozila putem Renault finansiranja.
    U periodu trajanja akcije, svi kupci koji odaberu neki od proizvoda Renault Finansiranja, ostvaruju pravo na plaćenu prvu i drugu ratu od strane Renault Nissan Srbija u ima kupca, po zaključenom ugovoru o kreditu ili lizingu, u saradnji sa OTP Banka i OTP Lizing. Kupac započinje svoju otplatu kredita ili lizinga od treće rate koja dospeva po planu otplate definisanom u ugovoru o kreditu ili lizingu.

 

U nastavku izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu tokom letnje akcije:

  • Clio Generation tce 75 po ceni od 10290€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom, za automobil sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uredjajem Media Nav sa navigacijom i klima uredjajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200€, kao i na još dodatnih 200€ ukoliko se odluči za kupovinu vozila sa lagera.
  • Megane Grandcoupe Limited 115 sa dolazi po ceni od 15940€, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 eur za kupovinu staro za novo i za kupovinu vozila sa lagera.
  • Kadjar Intens Tce 140 sa automatskim klima uredjajem, multimedijalnim sistemom R-link sa navigacijom i aluminijumskim felnama dolazi po ceni od 20990€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim letnjim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500€ za kupovinu staro za novo i za kupovinu vozila sa lagera.

 

Kao i do sada, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a u ponudi su kredit u dinarima ili evrima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u evrima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci.

 

Renault Srbija

Oznake: , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *