Renault tradicionalno za svoje kupce ima fantastičnu sajamsku ponudu

 

Renault za svoje kupce uvek priprema specijalnu sajamsku ponudu koju ne treba propustiti, a ove godine ona podrazumeva:

  • Sajamski bonus u iznosu do 500€ u zavisnosti od modela i 5 godina garancije
  • Bonus do 500€, u zavisnosti od modela, za kupovinu po principu „Staro za novo“
  • Bonus do 500€ u zavisnosti od modela, za sve koji se odluče na kupovinu vozila putem Renault finansiranja

Renault će predstaviti potpuno obnovljenu i mladu gamu vozila koju će na ovogodišnjem sajmu upotpuniti nova zvezda, model Novi CAPTUR. U pitanju je model koji je na naše tržište stigao krajem januara, a sada će premijerno biti prikazan široj publici.

U nastavku izdvajamo posebne verzije i ponude za modele specijalno pripremljene za kupce koji se odluče za kupovinu u toku sajamske akcije:

  • Clio Generation tce 75 po ceni od 10290€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom, za automobil sa aluminijumskim felnama, multimedijalnim uredjajem Media Nav sa navigacijom i klima uredjajem. Ukoliko se kupac odluči na kupovinu staro za novo može da računa i na dodatni bonus u iznosu od 200€, kao i na još dodatnih 200€ ukoliko kupovinu realizuje putem Renault finansiranja.
  • Megane Grandcoupe Limited 115 sa dolazi po ceni od 15730€, sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom za model koji podrazumeva automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne. Kod modela Megane GrandCoupe je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 300 eur za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.
  • Kadjar Intens Tce 140 sa automatski klima uredjaj, multimedijalni sistem R-link sa navigacijom i aluminijumske felne sa sajamskim popustom dolazi po ceni od 20490€ sa uračunatim redovnim popustom i dodatnim sajamskim bonusom. Kod modela Kadjar je moguće ostvariti i dodatne bonuse u iznosu od po 500€ za kupovinu staro za novo i kupovinu putem Renault finansiranja.

 

Kao i svake godine, svi kupci će moći da izaberu neku od izuzetno povoljnih ponuda Renault Finansiranja, a za ovu godinu smo pripremili kredit u dinarima ili eurima sa progresivnom kamatnom stopom u zavisnosti od perioda finansiranja. Posebno bi izdvojili kredite u eurima sa kamatnom stopom 0,99% za period od 36 meseci ili sa kamatnom stopom od 3,99% za period otplate od 60 meseci.

 

Renault Srbija

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *