Menu
0 Comments

Škoda na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu

 

Kompanija „Auto Čačak“, generalni uvoznik Škoda vozila, slavi postignute rezulate tako što je za sve posetioce ovogodišnjeg Međunarodnog sajma pripremila specijalnu prodajnu akciju. Akcija važi za sve modele u ponudi brenda. Najatraktivniji ŠKODA modeli su izloženi u Hali 1 Beogradskog sajma, a pripremili smo atraktivan nastup i puno iznenađenja za posetioce našeg štanda.

Premijerno je na ovom sajmu izložen model Scala. Ovo je prilika da svi posetioci po prvi put vide kako uživo izgleda model koji će se u prodajnim salonima naći u junu ove godine. Početna cena za ovaj model će iznositi 12.900 evra čime nastavljamo da opravdavamo činjenicu da naši automobili imaju odličan odnos cene i kvaliteta. Segment kompaktnih vozila obogaćen je novim modelom koji hrabro postavlja standard u svom segmentu, kada je reč o tehnologiji, bezbednosti, i kao što je lako uočiti – kada je reč o dizajnu. Ukoliko smo sebi kao cilj postavili redefinisanje A segmenta, sa Scalom smo upravo na pravom putu. Ovaj iskorak i postavljanje novih standarda je poslužilo kao inspiracija kada se davalo ime modelu. Scala je reč koja potiče iz latinskog jezika i ima značenje stepenice ili merdevine.

Na model Scala odlično reaguje mlađa ciljna grupa, koja ceni moderan dizajn i ume da uživa u prostranosti, komforu i Simply Clever rešenjima koja su zaštitni znak brenda ŠKODA. Kada se pomene mlađa ciljna grupa, neophodno je istaći da ovaj model krase novi infotainment sistemi i ŠKODA Connect mobilne online usluge.

Premijeru na ovom sajmu će doživeti i model Kodiaq RS. SUV model visokih performansi, zadržao je sve prednosti osnovnog modela – Simply Clever rešenja, dosta prostora za pet ili sedam putnika i ogroman prtljažni prostor. Ono što ga razlikuje od osnovne verzije je dizajn pojedinih elemenata, kao što su sedišta i obloge vrata presvučeni Alcantra kožom. Naravno, neizostavno je prisustvo RS loga koji naglašava sportski karakter automobila.

Ništa manje značajno je i pojavljivanje modela Karoq Scout. SUV robustnog dizajna koji dodatno naglašava off-road potencijal ovog modela i to veoma uspešno! Kupci će moći da biraju između tri pogonska agregata, od kojih je jedan benzinski i dva dizel.

Najvećim iznenađenjem za sve ljubitelje ŠKODA brenda smatramo predstavljanje koncept modela. Ovo je prvi put da brend ŠKODA na svom štandu ima izložen koncept automobil, ali to nije sve. Ove godine biće ih dva. Vision E će biti model koji će otvoriti sajam, dok će od 25.03. njegovo mesto zauzeti Vision RS.

Vizija budućnosti brenda ŠKODA se ogleda kroz ova dva modela, i naravno koncept studiju Vision iV nedavno predstavljenu na Sajmu automobila u Ženevi. ŠKODA je uveliko zagazila u budućnost, a u naredne 4 godine će predstaviti čak 10 modela na električni pogon. Ulazak u ovaj segment je najveća investicija brenda u istoriji dugoj 124 godine i iznosi preko 2 milijarde evra.

Pozivamo vas da sami istražite sve o čemu smo vam govorili i naravno, pogledate sve ostale ŠKODA modele. Nadamo se da će naši kupci biti na slatkim mukama prilikom odabira svog novog ŠKODA automobila.

 

Škoda Srbija

Oznake: , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *