Menu
0 Comments

Specijalni sajamski uslovi finansiranja za Hondu HR-V

 

Tokom 54. Međunarodnog salona automobila, Honda Srbija pripremila je posebne pogodnosti za kupovinu HONDA HR-V modela u Elegance paketu opreme uz specijalne uslove finansiranja vozila putem renta i popust od 2.500€.

 Model HR-V 1.5 ELEGANCE ADAS NAVI, čija redovna cena sa dodatnom opremom iznosi 25.490 €, sada je dostupan po ceni od 22.990€. Prvo plaćanje za zakup ovog modela na 48 meseci iznosi 2.262€ uz mesečnu ratu od 327€.

Ovaj model dolazi sa visoko responsivnim i efikasnim 130KS 1.5 litarskim i-VTEC benzinskim agregatom koji je deo Honda Earth Dreams tehnologije, koja se nalazi u svim novim generacijama pogonskih agregata i prenosa poboljšava performanse dok ujedno smanjuje štetan uticaj na okolinu. Poseduje parking senzore, kameru za vožnju unazad kao i grejače sedišta. Hondin Sistem za kočenje pri malim brzinama dolazi kao standard. Model HR-V odlikuju elegantno oblikovane linije kupea sa čvrstim stavom robustnog SUV-a. Oblik karoserije i linije zadnjih prozora, koje se sužavaju, zajedno čine dinamičan i sportski bočni profil. Oštro isečena linija duž bočne strane daje HR-V modelu napred nagnut stav i osećaj okretnosti čak i u mirovanju. U ovom modelu Hondini dizajneri postigli su savršen spoj naglašene prostranosti sa osećajem sportskog.

HONDA HR-V se savršeno uklapa u sve životne prilike pružajući najbolje od svega – stil, udobnost, sigurnost, laku upravljivost, odlične performanse i vrhunsku ekonomičnost. Premijum ambijent je postignut zahvaljujući visokokvalitetnoj mekanoj površini sedišta i suptilno naglašenom hrom brušenom završnom obradom, a sam dizajn instrument table kombinuje osećaj sofisticiranosti sa premijum detaljima i čvrstoću kvalitetnih materijala. Pored toga model je opremljen dvozonskim klima uređajem, H-CONNECT sistemom, a uključen je i ADAS napredni paket sistema za podršku vozaču. Ovaj model, takođe, poseduje i navigacioni uređaj.

Info-zabavni sistem Honda CONNECT, baziran na aplikacijama i smešten unutar vozila, funkcioniše preko ekrana od 7 inča osetljivog na dodir. On se nalazi na sredini komandne table i uz Android operativni sistem, omogućava brz i lak pristup internet servisima, a prikazuje i informacije o vozilu. Kao dodatak, Honda Connect sistem se sinhronizuje sa smart telefonima i drugim multimedijalnim uređajima.

 Podsećamo da do novog HONDA automobila možete doći i putem programa otkupa i zamene vozila. Ukoliko je vaše vozilo kupljeno kao novo u Srbiji, bez obzira na marku, staro do 6 godina i nije prešlo više od 150.000 kilometara, ispunili ste uslov za otkup vozila. Vaše korišćeno vozilo možete iskoristiti i kao učešće za novi HONDA automobil po najpovoljnijim uslovima.

Ne propustite da posetite HONDA štand u Hali 1 i upoznate se sa aktuelnim modelima.

Saznajte više: www.honda-srbija.rs

Oznake: , , , , ,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *